Äripäev • 20. juuni 2019 kell 6:09
Uudised
Ainult tellijale

Linnavalitsus paneb JOKK-korteritele käe ette

Tallinna linnavõimud ei kavatse pealt vaadata, kuidas eluruumideks mittemõeldud hoonetesse kortereid püütakse ehitada.  Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavõimud on lõpuks sihikule võtnud arendajad, kes büroohoonetes kortereid arendades eluruumidega seotud nõuetest püüavad kõrvale hiilida.

Laki 24 asuvast Laava Apartmentsi arendusest, mis ehitusloa järgi on hostel, kirjutas Äripäev mai lõpus. Nüüd on Mustamäe linnaosa valitsus teinud linnaplaneerimise ametile ettepaneku hoonele kasutusluba mitte anda. "Kui luba ei ole, siis maja ei tohi kasutada ja kui kasutatakse elamise otstarbeks, siis rikutakse ehitusseadusi ja vastavalt seadusele on trahvid päris krõbedad," ütles linnaosavanem Lauri Laats Eesti Päevalehele ja nimetas arendaja korraldatud olukorda trikitamiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum