Pille Ivask • 29 august 2019
Uudised
Ainult tellijale

Kofkin kohtus: ma ei usalda linnaametnikke

Harju maakohtus jätkus endise Tallinna linnapea ja Keskerakonna eksjuhi Edgar Savisaare altkäemaksuvõtmise kohtuprotsess. Üle kuulati ärimees Alexander Kofkin (paremal). Tema kõrval tunnistaja Stanislav Andrejev.   Foto: Andras Kralla / Äripaev

Neljapäeval jätkus Harju maakohtus Savisaare protsess, kus seekord arutati ettevõtja Alexander Kofkini asja.

Kofkini süüdistus puudutab aastaid 2014 ja 2015 ning selle kohaselt on ta Edgar Savisaarele altkäemaksu andnud. Ühes pausidega pea seitse tundi kestnud istungi jooksul kuulati üle Kofkini autojuht-assistent Stanislav Andrejev, kaks Hispaania tunnistajat, kellega suheldi videosilla vahendusel ning lõpuks ka Kofkin ise.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum