Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kofkin kohtus: ma ei usalda linnaametnikke

Harju maakohtus jätkus endise Tallinna linnapea ja Keskerakonna eksjuhi Edgar Savisaare altkäemaksuvõtmise kohtuprotsess. Üle kuulati ärimees Alexander Kofkin (paremal). Tema kõrval tunnistaja Stanislav Andrejev.   Foto: Andras Kralla / Äripaev

Neljapäeval jätkus Harju maakohtus Savisaare protsess, kus seekord arutati ettevõtja Alexander Kofkini asja.

Kofkini süüdistus puudutab aastaid 2014 ja 2015 ning selle kohaselt on ta Edgar Savisaarele altkäemaksu andnud. Ühes pausidega pea seitse tundi kestnud istungi jooksul kuulati üle Kofkini autojuht-assistent Stanislav Andrejev, kaks Hispaania tunnistajat, kellega suheldi videosilla vahendusel ning lõpuks ka Kofkin ise.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum