Äripäev • 21. september 2019 kell 11:30
Uudised
Ainult tellijale

Saudi Aramco palkas UBSi ja Deutsche Banki aktsiate märkimist korraldama

Anonüümsust palunud allikate sõnul on saudid UBSi ja Deutsche Banki kõrval ühendust võetud veel seitsme erineva pangaga. Nii peaks lähinädalail selguma üheksa panka, kes viivad läbi Aramco aktsiate märkimise erinevatel rahvusvahelistel turgudel.   Foto: ALI HAIDER

Hoolimata eelmisele nädala rünnakutest Saudi-Araabia naftaväljadel liigub saudide naftaeksporti kontrolliv Aramco börsiplaanidega edasi. Nii palkas saudi kuninglikule perele kuuluv ettevõte UBSi ja Deutsche Banki läbiviima aktsiate märkimist.

Asjaga hästi kursis olevate allikate sõnul on Aramco hakanud otsima aktsiate esialgselt märkimist ehk IPO-t läbi viivaid rahvusvahelisi finantsasutusi, vahendab Reuters.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum