Linda Eensaar • 18. oktoober 2019 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Saksa tippjuht: IT on Eestis okei küll, aga me tulime siia paindliku logistika pärast

Linde Engineeringu juht Tilman Weide Tallinnas. Tema arvates on Eesti ärikultuuri tugevusteks siinne hea haridus, paindlikkus ja konkurentsivõimeline kvaliteet.   Foto: Andras Kralla

140aastane tehnoloogia-hiidettevõte Linde avas Eestis oma haru, kus aetakse ettevõtte tarvis infotehnoloogia ja logistika asju. IT tundub loogiline valik, sest oleme selle valdkonna üle vankumatult uhked, kuid tegelikult olid otsustavaks hoopis siinsed paindlikud logistika ja tarnimise võimalused.

Lindes töötab inimesi üle maailma kokku umbes 80 000 ja aastakäive on hiigelettevõttes 24 miljardit eurot. Linde Engineering on kontserni inseneriosa, kus projekteeritakse ja ehitatakse uusi gaasitehaseid üle maailma. Selle osa allüksus Eestisse toodigi. Tallinna kontori avamise puhul tuli siia esimest korda Linde Engineeringu juht Tilman Weide.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum