Ken Rohelaan • 21. detsember 2019 kell 9:39
Uudised
Ainult tellijale

Hiina riigijuht süüdistab USAd siseasjadesse sekkumises

Hiina meedia teatel on USA sekkunud Hiina riigi siseasjadesse. Fotol USA president Donald Trump ja Hiina president Xi Jinping.  Foto: Reuters/Scanpix

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump nimetas reedest vestlust Hiina ametivenna Xi Jinpingiga väga heaks, vihjates progressile ka kaubanduskõnelustes, ent Hiina riigipea oli vestluse hindamisel kriitilisem. vahendab Reuters.

Kaks riigipead vestlesid üks nädal pärast hiljutist niinimetatud esimese faasi kokkulepet, mille sõlmisid mõlema riigi esindajad. Selle kokkuleppe eesmärk on lõpetada poolteist aastat kestnud kaubandussõda, mis on mõjutanud turge ja suurendanud pingeid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum