Eliisa Matsalu • 24. veebruar kell 10:29
Uudised
Ainult tellijale

Majandusliku põntsu saanud Austraalia ootab pikisilmi turiste

Käesoleva sajandi üks suurimaid looduskatastroofe Austraalias ei hävitanud ainult loodust ja linnasid, vaid pani ka korraliku põntsu kohalike rahakottidele. Paljud loodavad, et turistid leiavad taas Austraalia üles ja leevendavad keerulist olukorda, kirjutab BBC.

Kokku põles Austraalia tulekahjudes üle 11 miljoni hektari maad ehk pindala, mis on peaaegu Inglismaa suurune. Kannatada said loomad, loodus, inimeste kodud ja ettevõtted. Foto: Reuters/Scanpix  Foto: JORGE SILVA

Septembris alanud põlengud Austraalias olid üheks viimase aja hirmutavamatest loodusõnnetuseks. Põlengud olid eriti laastavad New South Wales’i ja Victoria osariikides, hukkus vähemalt 33 inimest ja tuhanded kodud hävinesid. Kokku põles üle 11 miljoni hektari maad ehk pindala, mis on peaaegu Inglismaa suurune.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum