Uudised
Ainult tellijale

Eesti tegusaimad korteriühistud 2020 valitud ja pärjatud

Korteriühistute 2020. aasta edukaim renoveerimis­projekt asub Tallinnas, kauneim korrusmaja koduümbrus Rakveres ning parim ühistu juht Reelika Pirson-Heinloo tegutseb Raasiku vallas Arukülas.

Edukaim renoveerimis­projekt 2020 on KÜ Iirise 5 Tallinnas. Maja on renoveerinud nii, et võõraste arvates on tegu uusehitisega. Tulemuseni jõudmine on aga ühistu liikmetelt nõudnud äärmist visadust. Ettevalmistustega alustati juba 2009. aastal. Maja enne ja pärast.  Foto: EKÜL

Eesti Korteriühistute Liit korraldas 16. korda korteriühistute konkursi, kus parimad selgitati välja kolmes kategoorias: ilus koduümbrus, parim korteriühistu juht ja edukaim renoveerimisprojekt. Auhinnad anti üle korteriühistute XXIII suurfoorumil, kirjutab 15.10 Äripäeva tellijatele ilmunud Korteriühistute erileht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum