Katariina Krjutškova • 29. oktoober 2020 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Võltsnimega kelm jõudis mitme poliitikuga kohvitamas käia

Europarlamendi liige Jaak Madison kohtus ennast Marek Lundbergiks nimetanud tüübiga mitmel korral, ka koos kohtuniku Merle Partsiga.  Foto: FRANCOIS LENOIR

Valeidentiteediga esinenud Marek Tamm (varem Alle, 49) võttis agaralt ühendust Eesti tipp-poliitikutega ja käis nendega isegi kohtumas. End Rootsi ärimeheks nimetanud Lundberg sai poliitikud konksu otsa, sest jättis mulje, et saab olla neile kasulik mitmel moel.

Poliitikutega kontakteerus Marek Tamm (sünnijärgselt Alle, esitles end Lundbergina) Facebookis. Sedakaudu sai ta kohtumistele endise europarlamendi liikme Indrek Tarandiga, praeguse europarlamendi liikme Jaak Madisoniga ja Keskerakonna rahaasjade tõttu süüdi mõistetud Kalev Kalloga. Samuti tšättis Lundberg endise rahandusministri Jürgen Ligiga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum