Äripäev • 14. november 2020 kell 15:13
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: palgatööga finantsvabadusse ja kelmuses kahtlustatav hoiu-laenuühistu

Pipedrive müüs maha oma enamusosaluse, tänu millele ootab ka paljusid firma töötaid rahasadu. Pildil Pipedrive'i üks asutajatest Ragnar Sass.  Foto: Andres Haabu

Selle nädala kõige menukam pommuudis tuli Pipedrive'lt. Nimelt avalikustati neljapäeval tehing, mille järel kasvas müügitarkvarafirma Pipedrive'i väärtus Äripäevale teadaolevalt 1,5 miljardit dollarit ehk ligikaudu 1,27 miljardit eurot. See teeb Pipedrive’ist viienda ükssarviku Eestis.

Tehinguga annavad asutajad ettevõttest enamuse, mis tähendab, et tegemist on suuruselt teise exit'iga pärast Skype'i. Sealjuures saavad Pipedrive'i töötajad firma üles ehitamise eest väga korraliku tänu – nende panus ettevõtte ülesehitamisesse makstakse välja rahas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum