Signe Sillasoo • 3. detsember 2020 kell 8:30
Uudised
Ainult tellijale

Tehnoloogiaidu Salv kaasas 1,5 miljonit eurot

Salv asutaja Taavi Tamkivi.  Foto: Andras Kralla

Tehnoloogiaettevõte Salv tegi oktoobris teatavaks, et lõi koostöös LHV, Luminori, SEB Eesti ja Swedbank Eesti äriüksustega pilootprogrammi, millega testitakse uudset rahapesuvastast andmevahetusplatvormi. Nüüd kaasatakse 1,5 miljonit eurot laiendamaks programmi teistesse Euroopa riikidesse.

Salvi asutaja Taavi Tamkivi sõnul on mitmed pangad ja finantstehnoloogiaettevõtted väljaspool Eestit avaldanud huvi sarnase pilootprogrammi vastu. “Hetkel peame Lätit, Leedut ja Ühendkuningriiki kõige tõenäolisemateks riikideks, kuhu programmi laiendada. Piiriülene piloot võimaldab meil teha laiapõhjalisi järeldusi erinevate riiklike regulatsioonide üleselt. Nõnda jõuame oluliselt kiiremini maksimaalselt konkurentsivõimelise toote loomiseni,” ütles ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum