Äripäev • 17. jaanuar kell 6:08
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: pensionitüng, skeemimeister Crowdestates ja korruptsiooniskandaal

Kaitsepolitseist väljunud naine, kes on ilmselt Kersti Kracht. Kohus otsustas Krachti jätta kaheks kuuks vahi alla.  Foto: Liis Treimann

Käesolevat nädalat raputas Porto Franco ümber toimuv korruptsiooniskandaal, mis tõi kriminaalkahtlustuse Keskerakonnale, Mihhail Korbile, Kersti Krachtile ja Hillar Tederile ning mis viis ka peaminister Jüri Ratase tagasiastumiseni. Kuid oli ka teisi väga olulisi uudiseid.

Näiteks selgus, et selle aasta alguse andmete põhjal valmistab valitsus tõenäoliselt pettumuse umbes poolele miljonile teise pensionisamba omanikule, kes loodavad koroonakriisi tõttu peatatud maksete tootlust tagasi saada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum