Koit Brinkmann • 28. aprill kell 13:00
Uudised
Ainult tellijale

Heiti Hääle sadamaarendus sai teise tagasilöögi

Alexela Groupi suuromanik Heit Hääl on üks peamisi Käsmu küla uue suure sadama rajamise eestvedajaid.  Foto: Andras Kralla

Käsmu küla elanike omavahelises leppimatus vastasseisus uue suure sadama rajamise üle said sadama vastased äsja tuge Tartu ringkonnakohtust. Ringkonnakohus jättis muutmata aastataguse halduskohtu otsuse, millega tühistati Haljala vallavolikogu otsus suurärimees Heiti Hääle eestvedamisel plaanitava Käsmu sadama detailplaneeringu kehtestamiseks.

Muu hulgas kinnitas Tartu ringkonnakohtu halduskolleegium juba esimeses kohtuastmes väljatoodut, et vandeadvokaat Küllike Namm poleks tohtinud esindada Käsmu sadama detailplaneeringu menetluse käigus korraga nii valda kui ka planeeringust huvitatud isikut.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum