Käsmu sadama rajamise eestvedajad on suurärimees Heiti Hääl ja vandeadvokaat Küllike Namm ning sadama vastaste leeris on Käsmu Meremuuseumi peremees Aarne Vaik.  Foto: Andras Kralla

Uue sadama rajamine lõi küla pooleks

Koit Brinkmann • 29. mai kell 3:00

Suurettevõtja Heiti Hääle, vandeadvokaat Küllike Nammi ja puiduärimees Tarmo Tamme soov rajada Käsmu senisest suurem sadam on kogukonna leppimatult tülli pööranud ja tõstatanud vandeadvokaadi huvide konflikti küsimuse.

Jõustumata kohtuotsusest selgub, et Namm esindas Käsmu sadama detailplaneeringu menetluse käigus nii kohalikku omavalitsust kui ka detailplaneeringust huvitatud isikut. “Küllike Namm ei oleks tohtinud tegutseda haldusmenetluses vastustaja (vallavalitsuse – toim) nimel,” kirjutas kohtunik Karin Jõks otsuses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum