Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Sambaplaan kahjustab Eesti firmade rahastamist

Olukorras, kus pensionikogujatele võidakse anda võimalus viia kogutud säästud elektroonikapoodi või reisibüroosse, ei saa fondivalitsejad endale lubada senise strateegiaga jätkamist, arvab SEB fondijuht Endriko Võrklaev.

Endriko Võrklaev.  Foto: Veiko Tõkman

SEB pensionifondid on erakapitali- ja kinnisvarafondidesse investeerinud või andnud lubadusi investeerida ligi 50 miljoni euro ulatuses. Enne uue koalitsioonilepingu avalikustamist oli meie plaan kodupiirkonna investeeringutega jätkata või neid isegi suurendada. Praegune olukord sunnib aga vähelikviidseid ja pika tähtajaga investeeringuid vaatama teise pilguga.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum