Neeme Korv • 12 juuni 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Neeme Korv: kaheksa-null, süsteemi viga?

Kui Eesti rikkaim spordialaliit on aastate jooksul investeerinud miljoneid eurosid taristusse ja inimestesse, ent rahvusvahelisel areenil tabab ala ebaedu, tekib paratamatult küsimus, kas süsteemi luues tehakse kuskil midagi süsteemselt valesti, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.

Jalgpallijuht Aivar Pohlak on alaliitu süsteemselt arendades jätnud reeglite kõrval alati ruumi mängulisele improvisatsioonile.  Foto: Eero Vabamägi

Jutt käib Eesti Jalgpalli Liidust. „Balti riikide parim esindusstaadion. Viimase viie-kuue aasta jooksul sportlikus plaanis tugevamaks ja pingelisemaks ning tootena oluliselt ahvatlevamaks muutunud Premium liiga. Treenerite koolitussüsteem. U17 eliitliiga ja seal makstavad transporditoetused. Mullune UEFA superkarikafinaal Tallinnas.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum