Karmo Tüür • 11. september
Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Karmo Tüür: kuidas lugeda Venemaad?

Kas vangide vahetust Ukrainaga ja äsjast valimistsirkust Venemaal saab pidada Putini režiimi kaotusteks? Sedasorti ülesande püstitus annab põhjust vaadata natuke sügavamalt otsa nii endale kui ka Venemaale. Ehk siis sellele, kuidas me mõtestame enda jaoks Venemaal toimuvat, kirjutab poliitikaanalüütik Karmo Tüür.

Karmo Tüür  Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees

Kordan nüüd leheveerul seda, mida mõni aeg tagasi Juku-raadios ütlesin (noh on selline lahedalt omapärane formaat Kuku raadios). Kordan ja kirjutan veidi pikemalt lahti, sest nii on lihtsam mu mõttekäiku jälgida.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum