Aivar Hundimägi • 8. oktoober 2019 kell 11:16
Arvamused
Ainult tellijale

Aivar Hundimägi: minister Helme tühi töö

Kui Eesti riik on olukorras, kus investeeringuteks raha napib, aga samas saab aastane sisserände piirarv täis juba esimese kvartaliga, siis tuleks seda piirarvu kordades suurendada ja legaalselt Eestis töötavate välismaalaste maksud kokku korjata, arvab Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi Vikerraadio päevakommentaaris.

Aivar Hundimägi.  Foto: Andras Kralla

Keskerakonda kuuluvad ministrid Tanel Kiik, Taavi Aas ja Mailis Reps jätsid kooskõlastuseta siseminister Mart Helme algatuse hakata jaotama sisserände piirarvu poolaasta kaupa. Siseministeeriumis valminud eelnõu järgi oleks esimesel poolaastal tohtinud välja anda 657 elamisluba ja teisel poolaastal samuti 657 elamisluba ehk sisserände piirarv oleks järgmisel aastal 1314, mis on võrreldav käesoleva aastaga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum