Ain Kivisaar • 10 veebruar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Ain Kivisaar: uued hinnatipud soosivad püsiüürnike arvu kasvu

Kallinev kinnisvara lükkab oma kodu soetamise võimaluse paljude jaoks kaugesse tulevikku või välistab sootuks, mistõttu on meilgi tekkimas pikaaegsete püsiüürnike segment, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.

Ain Kivisaar  Foto: Andras Kralla

2020. kinnisvara-aastal tervitab turg juba eelmisest aastast tuntavaid mõjutusi, aga peab silmitsi seisma ka uute arengutega. Jätkuvalt kerkivad ettevõtete laenuintressid, ehitushinnad ja tööjõukulud, mis hoiavad kinnisvarahinnad kindlal kasvutrendil. Uuel aastakümnendil annavad aga kõlavalt tooni ka vastutustundlikkuse ja keskkonnaga seotud küsimused, mis jõuavad lähiajal aina enam nii klientide kui turuosaliste mõtteisse ja tegudesse. Kinnisvaraturu vereringe, eeskätt pealinna oma, on hea ja töötab tõrgeteta.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum