Marina Kaas • 1. aprill 2020 kell 12:00
Arvamused
Ainult tellijale

Marina Kaas: mis planeedilt need meetmed tulevad?

Marina Kaas.  Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal avaldatud KredExi kriisilaenude paketi tingimuste lugemine tekitas šoki ja küsimuse: mis planeedilt on inimesed, kes koostasid nende meetmete tingimused? Kriisiabi ei ole äri, kirjutab EVEA asepresident ja ManNet Partners Baltics OÜ juhtiv partner Marina Kaas.

Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen teatas korduvalt, et nii struktuuritoetuste tingimused kui riigiabireeglid lastakse kriisiga võitlemisel sisuliselt vabaks ja peamist abi peavad saama väiksed ja keskmised ettevõtted. Ka peaminister Jüri Ratas mainis oma kriisiaegsetes avaldustes korduvalt, et riik ei jäta väikeettevõtjaid hätta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum