Toomas Sildmäe • 12. mai kell 10:56
Arvamused
Ainult tellijale

Toomas Sildmäe: Eesti Vabariik vs. Swedbank? Kaalukausil 200 petetud peret

Toomas Sildmäe.  Foto: Arno Mikkor

Ilmselgete asjade kohta on jokk-maailmas vaja tõestust. Just selleks esitasime Rumeenias kinnisvaras raha kaotanud Eesti investorite poolt riigiprokuratuurile ja keskkriminaalpolitseile kuriteoteate Swedbank ASi vastu, kirjutab ettevõtja Toomas Sildmäe.

Ühendriikide üks armastatuimaid presidente läbi aegade, Ronald Reagan, on öelnud: „Ainuke põhjendus valitsuse kui sellise eksisteerimisele on selles, kui ta kaitseb ka tähtsusetuima üksikisiku õigusi.“ Mõtlesin sellele hiljuti, kui andsin allkirja volitusele, et esitada Rumeenia kinnisvaras oma sääste kaotanud investorite nimel riigile kuriteoteade Swedbanki suhtes.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum