Tõnis Saarts • 22. mai kell 13:30
Arvamused
Ainult tellijale

Politoloog: ründav vasakpoolsus lämmatab liberaalseid äriloosungeid

Poliitikateadlane Tõnis Saarts.  Foto: Andras Kralla

See, mis võinuks juhtuda viimase finantskriisiga, leiab aset nüüd – neoliberaalne globaliseerumismudel taandub, protektsionism ja isolatsionism süvenevad, kirjutab Tallinna Ülikooli võrdleva poliitika dotsent Tõnis Saarts vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Valitsus väärib eriolukorra juhtimise eest hinnet "neli". Alguses oli kerge viivitus, kuid üldiselt tegutseti väga operatiivselt. Lõpufaasis kadus teatud hetkel sõnumite ühtsus ning tundus, et valitsus lähtub pigem avalikkuse emotsionaalsest survest, kui üritab oma varasemat ettevaatlikku joont lõpuni kaitsta.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum