Ave Lauren • Silja-Riin Voolma • 15. detsember 2020 kell 5:00
Arvamused
Ainult tellijale

EBSi eksperdid: juhtidel tuleb üha enam rinda pista inimsuhetega

EBSi vanemteadur ja nanokraadi „Future of Work“ juhtiv õppejõud Ave Lauren ning Behavioral Design Globali tegevjuht, EBSi nanokraadi „Future of Work“ õppejõud Silja-Riin Voolma.  

Kuigi tulevikutööks vajalik taristu võib meil olla olemas, näitas pandeemia, et nii töötajatel kui ka juhtidel puuduvad tihtipeale oskused ja väljaõpe, et uues (virtuaal)maailmas tööd edukalt korraldada, kirjutavad EBSi vanemteadur Ave Lauren ja Behavioral Design Globali tegevjuht Silja-Riin Voolma.

Muutused töökohtades ja töö olemuses ei alanud pandeemiaga, vaid need on toimunud juba paarkümmend aastat tänu plahvatuslikele arengutele uutes tehnoloogiates, majanduslikule üleilmastumisele ja laialdastele ühiskondlikele muutustele (sh rahvastiku vananemine ja rahvusvaheline ränne).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum