• Jaga lugu:

  Tesla rõõmustab rahumeelseid

  Foto: Tesla

  Briti autoväljaanne Car kirjutab, et Tesla mõtleb nüüd ka rahumeelsemate autojuhtide peale.

  Kui oled inimene, kes armastab oma loodussõbraliku Tesla elektriautoga tasakesi vuriseda ega pea tähtsaks masina kaelamurdvat kiirendusvõimet, siis võid nüüd rõõmustada - Tesla lisab Model Sile ja Model Xile lõõgastusrežiimi Chill Mode. Uus sõidurežiim saabub sõidukisse tavapärase "läbi õhu" saabuva tarkvarauuenduse raames. Tesla väidab, et auto kiirendab sujuvamalt ja sõit on üldiselt rahulikum. Pole veel kuulda, kas Chill Mode ka sõiduulatust suurendab.
  2017. aasta augustis soovis Tesla omanik Paul Franks Twitteris, et Tesla lisaks võimaluse autosse mugavamalt siseneda. Tesla juht Elon Musk vastas Franksile, ja peagi tekkis autole funktsioon, milles juhiiste ja rool liiguvad väljuvast juhist eemale ning sisenedes, pidurile vajutades, taas lähemale. Ilmselt polnud tegu mingi murrangulise saavutusega, ent on vähe masinaid, mis sellise lisa lihtsalt läbi õhu külge saavad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.