Andres Haabu • 16. november 2017 kell 10:00

Tesla rõõmustab rahumeelseid

Foto: Tesla

Briti autoväljaanne Car kirjutab, et Tesla mõtleb nüüd ka rahumeelsemate autojuhtide peale.

Kui oled inimene, kes armastab oma loodussõbraliku Tesla elektriautoga tasakesi vuriseda ega pea tähtsaks masina kaelamurdvat kiirendusvõimet, siis võid nüüd rõõmustada - Tesla lisab Model Sile ja Model Xile lõõgastusrežiimi Chill Mode. Uus sõidurežiim saabub sõidukisse tavapärase "läbi õhu" saabuva tarkvarauuenduse raames. Tesla väidab, et auto kiirendab sujuvamalt ja sõit on üldiselt rahulikum. Pole veel kuulda, kas Chill Mode ka sõiduulatust suurendab.

2017. aasta augustis soovis Tesla omanik Paul Franks Twitteris, et Tesla lisaks võimaluse autosse mugavamalt siseneda. Tesla juht Elon Musk vastas Franksile, ja peagi tekkis autole funktsioon, milles juhiiste ja rool liiguvad väljuvast juhist eemale ning sisenedes, pidurile vajutades, taas lähemale. Ilmselt polnud tegu mingi murrangulise saavutusega, ent on vähe masinaid, mis sellise lisa lihtsalt läbi õhu külge saavad.

Hetkel kuum