Üle võlli Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom Bushukan Edition  Foto: Mansory
Andres Haabu • 13. märts 2018 kell 11:00

Mansory on käed külge ajanud viimase generatsiooni Rolls-Royce Phantom VIII-le ja tulemus on kõike muud kui parem, kirjutab The Drive.

Saksa autorätsep Mansory tõmbas 2018. aasta Genfi autonäitusel katte oma uusimalt loomingult – Rolls-Royce Phantom Bushukan Editionilt, mis tõele au andes jätkab ettevõtte traditsioone ilusate sõidukite rikkumisel.

Nagu ka varasemad Mansory sõidukid on Bushukan Edition varustatud bodykit'iga, suuremate rataste ja rabava kerevärviga, lisaks muud jupid, et masin oleks “aerodünaamilisem” ja unikaalsem. Samas arvab väljaanne, et Phantomi kerepaneelid polegi vast nii hullud võrreldes firma varasema loominguga.

The Drive arvab lausa, et värvipalett rõhutab hästi sõiduki laevalikku olemust. Lisaks meeldivad väljaandele 24tollised 16 kodaraga musta värvi rattad. Samas sõiduki muutunud välimus autoajakirjanike heakskiitu ei võida.

Mansory võttis ette ka Phantom VIII salongi, mis peaks juba iseenesest olema autodisaini, luksuse ja mugavuse tipptase. “Parendatud” interjöör kannab välimuselt tuttavad toonid istmetele, vaipadele ja laele üle. Paraku on kauni Rolls-Royce'i väärispuidu välja vahetanud mingi muu materjal.

Hooplevalt rikkad miljonärid võivad rõõmu tunda, sest Mansory võttis Rolls-Royce'i põhjalikult ette, tegeles lisaks välimusele ka kapotialusega. Bushukan Editioni 6,75-liitrine V12 mootor sai jõudu juurde, müristades algse 563 asemel nüüd lausa 610 hobuse jõul.

Foto: Mansory
Hetkel kuum