• Jaga lugu:

  Üle võlli Rolls-Royce

  Mansory on käed külge ajanud viimase generatsiooni Rolls-Royce Phantom VIII-le ja tulemus on kõike muud kui parem, kirjutab The Drive.

  Saksa autorätsep Mansory tõmbas 2018. aasta Genfi autonäitusel katte oma uusimalt loomingult – Rolls-Royce Phantom Bushukan Editionilt, mis tõele au andes jätkab ettevõtte traditsioone ilusate sõidukite rikkumisel.
  Nagu ka varasemad Mansory sõidukid on Bushukan Edition varustatud bodykit'iga, suuremate rataste ja rabava kerevärviga, lisaks muud jupid, et masin oleks “aerodünaamilisem” ja unikaalsem. Samas arvab väljaanne, et Phantomi kerepaneelid polegi vast nii hullud võrreldes firma varasema loominguga.
  The Drive arvab lausa, et värvipalett rõhutab hästi sõiduki laevalikku olemust. Lisaks meeldivad väljaandele 24tollised 16 kodaraga musta värvi rattad. Samas sõiduki muutunud välimus autoajakirjanike heakskiitu ei võida.
  Mansory võttis ette ka Phantom VIII salongi, mis peaks juba iseenesest olema autodisaini, luksuse ja mugavuse tipptase. “Parendatud” interjöör kannab välimuselt tuttavad toonid istmetele, vaipadele ja laele üle. Paraku on kauni Rolls-Royce'i väärispuidu välja vahetanud mingi muu materjal.
  Hooplevalt rikkad miljonärid võivad rõõmu tunda, sest Mansory võttis Rolls-Royce'i põhjalikult ette, tegeles lisaks välimusele ka kapotialusega. Bushukan Editioni 6,75-liitrine V12 mootor sai jõudu juurde, müristades algse 563 asemel nüüd lausa 610 hobuse jõul.
  Foto: Mansory
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Marili Niits: mida teha, et suvepuhkuste periood ei võtaks rohkem energiat, kui vastu annab?
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Metallid kukkusid halvimasse kvartalisse pärast eelmist finantskriisi
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Soome tarbijate usk tulevikku varises kokku
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim logistika-, metalli- ja puidusektorit
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.