Aeg osta Macau kasiinode aktsiaid?

10. oktoober 2014, 20:19
Macau
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141010/BORS/141019955/AR/0/AR-141019955.jpg

Macau kasiino aktsiad on kaotanud ligi kolmandiku oma väärtusest sellel aastal; käivad spekulatsioonid, kas põhi on saavutatud.

Hong-Kongi kasiino operaatorfirmade Sands China, Wynn Macau, Melco Crown ja Galaxy Entertainment Group on seni langenud 28-34% sellel aastal. Tänu hiljuti jõustunud suitsetamiskeelule, on VIP külaliste arv kasiinos tuntavalt langenud.

“Kui vaadata tehnilisi andmeid ja kasumeid siis need aktsiad sisuliselt karjuvad ostmise järele,” sõnas CIMB analüütik Michael Ting. „Siiski pole antud sektorisse investeerimisel ainult hinnastamine oluline vaid ka tööstusharu fundamentaalnäitajad, mis näitavad halvenemise märke.”

Hasartmängude kasumid Lõuna-Hiina territooriumil on viimastel kuudel langenud tänu Pekingi korruptsioonivastase võitluse jõulisemaks muutumisele ja langevatele kinnisvarahindadele sisemaal, kust paljud jõukad kliendid on pärit.

Macau kasiinode hasartmängude tulu kukkus võrreldes eelmise aastaga septembris 11,7% 3,21 miljardile dollarile.

“Tõenäoliselt jätkub langus ka veel 2014. aasta viimastel kuudel ning seda tänu erinevatele teguritele nagu korruptsioonivastane võitlus, suitsetamiskeeld ja Xi Jinpingi detsembrikuine visiit,” märkis ta.

Xi külastab detsembris Macaud tähistamaks Portugali koloonia Hiinale tagastamise 15.aastapäeva.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2014, 20:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing