• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aeg osta Macau kasiinode aktsiaid?

  MacauFoto: Bloomberg

  Macau kasiino aktsiad on kaotanud ligi kolmandiku oma väärtusest sellel aastal; käivad spekulatsioonid, kas põhi on saavutatud.

  Hong-Kongi kasiino operaatorfirmade Sands China, Wynn Macau, Melco Crown ja Galaxy Entertainment Group on seni langenud 28-34% sellel aastal. Tänu hiljuti jõustunud suitsetamiskeelule, on VIP külaliste arv kasiinos tuntavalt langenud.
  “Kui vaadata tehnilisi andmeid ja kasumeid siis need aktsiad sisuliselt karjuvad ostmise järele,” sõnas CIMB analüütik Michael Ting. „Siiski pole antud sektorisse investeerimisel ainult hinnastamine oluline vaid ka tööstusharu fundamentaalnäitajad, mis näitavad halvenemise märke.”
  Hasartmängude kasumid Lõuna-Hiina territooriumil on viimastel kuudel langenud tänu Pekingi korruptsioonivastase võitluse jõulisemaks muutumisele ja langevatele kinnisvarahindadele sisemaal, kust paljud jõukad kliendid on pärit.
  Macau kasiinode hasartmängude tulu kukkus võrreldes eelmise aastaga septembris 11,7% 3,21 miljardile dollarile.
  “Tõenäoliselt jätkub langus ka veel 2014. aasta viimastel kuudel ning seda tänu erinevatele teguritele nagu korruptsioonivastane võitlus, suitsetamiskeeld ja Xi Jinpingi detsembrikuine visiit,” märkis ta.
  Xi külastab detsembris Macaud tähistamaks Portugali koloonia Hiinale tagastamise 15.aastapäeva.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.