Juhan Lang • 26. aprill 2016
Jaga lugu:

Olympic kasvatas müüki

OEG  Foto: Raul Mee

Kasiinofirma Olympic Entertainment Group’i (OEG) esimese kvartali müügitulud kasvasid võrreldes mullusega üle kuuendiku võrra, kuid sellele vaatamata puhaskasum veidi langes.

OEG käive ulatus 45,6 miljoni euroni, mis on 16% rohkem kui mullu samal ajal, puhaskasum langes läinud aastaga võrreldes ligi 7,3% võrra, 5,1 miljonile eurole. Ettevõtte hasartmängutulud moodustasid müügituludest 42,5 miljonit eurot ja muud tulud 2,8 miljonit eurot. Aasta varem olid need numbrid vastavalt 36,7 miljonit eurot ja 2,4 miljonit eurot.

Kontserni kulumieelne ärikasum (EBITDA) kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 8,8 miljonilt eurolt 9 miljoni euroni (1,6%). 3 kuu ärikasum ulatus 6,5 miljoni euroni, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 0,5 miljonit eurot (7%) vähem.

Kasiinofirma Eesti müügitulud ulatusid 9,5 miljoni euroni, kerkides mullusega võrreldes 14,2% võrra. EBITDA langes 15,3% võrra, 1,4 miljonile ning ärikasum 29,2% võrra, 0,8 miljonile. Hasartmängutulud kasvasid aastaga 14%, ulatudes 9 miljoni euroni.

2016. aasta märtsi lõpus tegutses Eestis kokku 24 Olympic kasiinot 977 mänguautomaadi, 20 elektroonilise ruleti terminali, 17 mängulaua ja 21 turniiripokkeri mängulauaga. Eesti ettevõtetes töötas 31. märtsi seisuga 551 inimest.

Põhjalikumalt saab kasiinofirma esimese kvartali tulemustega tutvuda siin.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum