Ronaldost sai enim teeniv sportlane

09. juuni 2016, 10:40
Ronaldo lõi Eesti meeskonna vastu kaks väravat.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160609/BORS/160609746/AR/0/AR-160609746.jpg

Portugali vutistaar, kes eile Eesti jalgpallikoondise võrku kahel korral sahistas, teenis rohkem kui ükski teine sportlane maailmas.

Real Madridi ridadesse kuuluv Ronaldo teenis viimase 12 kuuga palga ja teiste tuludena kokku 88 miljonit dollarit. Sellega asetub Ronaldo Forbesi enim teenivate sportlaste edetabeli tippu, FC Barcelona mängija Lionel Messi ja korvpalluri LeBron Jamesi ette, kes teenisid vastavalt 81,4 miljonit ja 77,2 miljonit dollarit.

Ronaldol on sponsorlusleping Nike’iga, mis tõi hiljuti turule riiete kollektsiooni CR7 (Ronaldo nime ja numbri järgi – Cristiano Ronaldo 7). Lisaks teeb Ronaldo koostööd kellatootja Tag Heueri ja toidulisandite valmistaja Herbalife’iga.

Forbesi enimteenivate sportlaste nimekirjas on 20 nime, kellest Ronaldo ja Messi on ainukesed jalgpallurid. Nimekirjas on veel tennisetähed nagu Roger Federer ja Novak Djokovic, golfimängijaid, poksijaid, korvpallureid, võidusõitjaid ning Ameerika jalgpalli mängijaid.

Mis puutub aga eile Lissabonis toimunud mängu, siis Eesti meeskond pidi tunnistama Portugali 0-7 paremust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2016, 10:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing