Birjo Must • 27 juuni 2016

Klettenberg lahkub Tallinna börsi juhi ametist

Rauno Klettenberg lahkub Tallinna börsi juhi ametist.   Foto: Eiko Kink

Nasdaq Tallinn ASi juhatuse esimees Rauno Klettenberg otsustas pärast kolm aastat kestnud ametiaega börsijuhi kohalt lahkuda.

Klettenbergi viimane tööpäev Nasdaq Tallinnas on 30. juuni 2016.

„Tänan kõiki koostööpartnereid ja kolleege möödunud kolme aasta jooksul tehtu ning koos saavutatu eest,“ ütles Klettenberg pressiteate vahendusel. „On olnud äärmiselt huvitav ning põnev aeg nii väljakutsete kui tulemuste osas. Nasdaq Balti börsid pakuvad kahtlemata läbipaistvaimat ja usaldusväärseimat turukeskkonda kapitali vajavatele ettevõtetele ja häid investeerimisvõimalusi otsivatele investoritele. Soovin kogu Nasdaq Balti meeskonnale uusi õnnestumisi ja jätkuvat edu.“

Klettenberg valiti Nasdaq Tallinna juhatuse esimeheks 2013. aasta märtsis, ning lisaks Nasdaq Tallinnale vastutas ta Balti väärtpaberidepositooriumide juhtimise eest.

Nasdaq Balti turu juht Arminta Saladziene sõnul on Klettenberg juhtinud Nasdaq Tallinna ja olnud Nasdaq Balti juhtkonna liige väga dünaamilisel ajal. Ta nimetas hiljutisi kordaminekuid nagu LHV Groupi noteerimine, sisuliselt alternatiivturu uus tulemine First North võlakirjaturu avamisega ning kõrgetasemelise rahvusvahelise foorumi korraldamine Tallinna börsi 20. aastapäeva tähistamiseks.

„Olen Raunole väga tänulik tema panuse ja entusiasmi eest, mille ta on oma ametisoleku jooksul Balti kapitalituru arengusse andnud. Soovin talle edasistes ettevõtmistes suurimat edu,“ lisas Saladziene.

Nasdaq Tallinna uus juhatuse esimees valitakse lähiajal.

Hetkel kuum