Pille Ivask • 22. september 2016 kell 7:38

Kui palju maksab iPhone 7 tootmine?

Apple'i uus lipulaev iPhone 7.  Foto: EPA

IHS Markiti teatel maksab ühe iPhone 7 tootmine pea 37 dollarit rohkem kui iPhone 6Si oma.

Ühe iPhone 7 tootmine maksab seega 224,80 dollarit. 32gigabaidise sisemäluga iPhone 7 müügihind on 649 dollarit, vahendab CNBC.

IHS Markiti teatel kasutab Apple iPhone 7 ehitamisel kvaliteetseid materjale. “Apple teenib oma riistvara müügilt suurema marginaali kui konkurent Samsung. Samas kasutab Apple võrreldes varasemaga ka kvaliteetsemaid materjale,” kirjutas Andrew Rassweiler IHS Markitist.

IHS pole sama analüüsi iPhone 7 Plusi kohta veel teinud. Siiski on teada, et iPhone 7 Plus on inimeste seas väga populaarne ning pea kõikjal läbi müüdud. Veidi kehvemad väljavaated on õunatelefonil Hiinas, kus see erilist elevust tekitanud pole, kuna kohalikud tootjad pakuvad sama võimsat seadet oluliselt odavamalt.

Hetkel kuum