• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Yahoo langes häkkerite küüsi

  YahooFoto: epa

  Yahoo tegemistega kursis olijate sõnul teatab ettevõte varsti sellest, et häkkerite ohvriks langesid sadade miljonite Yahoo kasutajate andmed, vahendab CNBC.

  Allikad ei selgitanud häkkimise täpset ulatust, ent arvatavasti sekkuvad asjasse ka ametivõimud, et juhtumit uurima hakata.
  Suve alguses teatas Yahoo, et uurib võimalikku andmevargust. Häkkerid teatasid toona, et neil on ligipääs pea 200 miljonile kontole. “Asi on tegelikult hullem. Palju hullem,” kinnitasid allikad nüüd. Kui Yahoo suvel häkkimist ei kinnitanud, siis allikate sõnul on peagi sellist teadet oodata.
  Väidetavalt said häkkerid enda valdusse kasutajanimed ning paroolid, aga ka Yahoo kasutajate isiklikud andmed nagu sünniaeg ning teised e-posti aadressid.
  Yahoo on pikka aega probleemidega maadelnud ning mõne kuu eest tuli otsus, et Verizon soovib ettevõtte ära osta. Analüütikud arvavad, et häkkimise ohvriks langemine võib tehingut mõjutada, kuna uued omanikud ei soovi kohe hakata probleeme lahendama. Aktsionärid kardavad, et kokku lepitud 4,8 miljardi dollari suurune müügihind võib kahaneda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.