• Jaga lugu:

  Amazoni aktsiale terendab helge tulevik

  Amazon.Foto: EPA

  Amazoni aktsia tõusis eile uute rekorditeni, sest JPMorgan tõstis ettevõtte hinnasihti, vahendab CNBC.

  JPMorgan tõstis Amazoni 2017. aasta detsembri hinnasihti 1000 dollarini. Varem prognoosis investeerimispank, et jaemüüja aktsia tõuseb 925 dollarini. „Arvame, et Amazon suudab ka edaspidi oma e-kaubandust agressiivselt laiendada,“ selgitas JPMorgan.
  Ka tehniline analüüs ja graafikud viitavad sellele, et hinnatõus jätkub. „Viimaste aastate graafik on suurepärane ja trend on üles,“ ütles investeerimisfirma Piper Jaffray tehnilise analüüsi ekspert Graig Johnson.
  „Praegu on väga hästi näha, kuidas hind on selgelt piiritletud kanalis liikunud,“ ütles Johnson ning lisas, et tehnilist analüüsi arvestades on järgmine hinnasiht 875-900 dollari vahel.
  ACG Analyticsi globaalse makroanalüüsi juht Larry McDonald ütles, et käes on kõige parem aeg Amazoni osta. „Ettevõte on juba aastaid teinud suuri investeeringuid, et käivet suurendada. See ei ole teatud aegadel raha kohe sisse toonud,“ ütles McDonald.
  Ka Evercore tõstis hiljuti Amazoni hinnasihi üle 1000 dollari (1015 dollarini). RBC Capital tõstis oma hinnasihi samuti 1000 dollarini. Analüütikute keskmine hinnasiht on 900,21 dollarit, selgub FactSeti andmetest. Praegu kaupleb Amazoni aktsia 817 dollari juures.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.