Rain Lõhmuse üheksa suurt võitu ja kaks kaotust

Pankur Rain Lõhmus.  Foto: Andras Kralla
Rainer Saad • 20 november 2016
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Pankur Rain Lõhmus avaldas põhimõtted, mida tema investeeringute tegemisel järgib, ja rääkis oma üheksast suuremast võidust ja kahest kaotusest.

“Ma olen oma elus väga palju vigu teinud, aga kõige selle juures on oluline mitte teha saatuslikke vigu. Investeerimisel tuleb pidevalt enda seisukohti ümber hinnata,” ütles Lõhmus investeerimiskonverentsil Tark Raha. Oma elu suurimaid võite ja kaotusi hindab ta selle järgi, kui on võitnud või siis kaotanud vähemalt miljon eurot. Selline suhe on 9:2 võitude kasuks.

“Kõige suurem edu oli Hansapank, teine oli selline ettevõte nagu Saku Õlletehas, millest 1990ndatel ostsin 8-9 protsenti, siis oli Starman, millesse ostsime tütarfirma kaudu osaluse, siis oli Kodumajatehas, järgmised kaks olid Forticom, mis arendas edukalt sotsiaalseid võrgustikke, ja Moonfish,” loetles Lõhmus.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt