Millist aktsiat osta rekordkõrgusel Tallinna börsilt?

Investorid investeerimiskonverentsil.  Foto: Raul Mee
Börsiuudised
Ainult tellijale

Äripäev koostas LHV ja Swedbanki abil nimekirja Baltikumi suurima tõusupotentsiaaliga aktsiatest olukorras, kus Tallinna börs on jõudnud rekordilise tipuni.

Swedbanki Baltikumi aktsiaanalüüsi juhi Marek Randma sõnul jõudis Tallinna börs rekordtasemele eelkõige tänu sellele, et ettevõtete tulemused on aasta-aastalt paranenud. „See on hoidnud aktsiate suhtelised hinnad (võrrelduna kasumite ja netovarade väärtusega) vaatamata aktsiahindade tõusule stabiilsena,“ selgitas ta. „Ootame, et majandus Eestis ja lähiturgudel kasvab edasi, mis lubaks ettevõtetel tulemusi aeglaselt parandada ning seetõttu eeldame, et ka indeksil on veel ruumi tõusta,“ lisas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum