• Jaga lugu:

  Oprah kaalulangus pani aktsia tõusma

  Pärast osaluse ostmist eelmisel aastal on USA meediamagnaat Oprah Winfrey aidanud seda ettevõtet reklaamida, juba varemgi on tema kaalumuutused aktsiat kergitanud.

  Jutt käib Eestiski kümme aastat tegutsenud, kuid siin turu väiksuse tõttu tegevuse lõpetanud kaalujälgimisteenust pakkuvast firmast Weight Watchers International Inc. ehk Kaalujälgijad. Dieedifirma aktsia hind tõusis neljapäeval 19%, pärast seda, kui Winfrey teatas, et kaotas programmi abil oma kehakaalust 40 naela ehk 18 kilogrammi, vahendas Bloomberg. Enne tõusu olid ettevõtte aktsiad sel aastal langenud 54%. 
  Nüüd on Kaalujälgijatel plaanis avaldada uued reklaamid, mis kiidavad Winfrey kaalukaotust. Meediamagnaadist ja telesaadete juhist sai programmi n-ö taaselustamise keskpunkt eelmisel aastal, kui Winfrey ostis ettevõttes osaluse ja liitus selle nõukoguga.  
  Seda, et kuulsus aitab ettevõtte tulemusi parandada, oli näha juba mullu oktoobris, kui Weight Watchers teatas esimest korda tehingust Winfreyga. Aktsiahind kerkis siis ühe päevaga üle kahe korra. Kuigi eelmine ralli on lahtunud, annavad Winfrey jätkuvad toetusavaldused aktsiale ajutisi tõukeid. Möödunud aasta detsembris tõusis hind 27%, kui Oprah postitas Twitterisse video sellest, kuidas ta kaalulangetusprogrammi kasutab. Teine hüpe toimus jaanuaris, kui Winfrey teatas, et langetas kaalu 26 naela (ligi 12 kg), süües samal ajal iga päev leiba. Siis kerkis aktsia 20%.
  Firma alustab uue turunduskampaaniaga uuel nädalal. Järgnevad nädalad on Weight Watchersile kriitilise tähtsusega, sest 40% ettevõtte uutest klientidest lisandub tavaliselt aasta esimeses kvartalis, kui inimesed annavad uusaastalubadusi.
  Weight Watchers on saanud karmi löögi seetõttu, et populaarsust koguvad treeninimise rakendused, mida saab tasuta alla laadida, ning dieedipidajad on loobunud rangest kaloriloendamisest. Kuid Winfrey mõju on brändile uue elu sisse puhunud. Ettevõttele on tellijaid lisandunud kolm kvartalit järjest, pärast aastaid kestnud langust.
  Tellijate lisandumisest hoolimata on Kaalujälgijatel olnud raske aasta. Ettevõttel on miljardite suurune võlg ja aktsiat müüakse lühikeseks. Septembris teatas kolm aastat ettevõtet juhtinud Jim Chambers, et lahkub oma kohalt. Seejärel kukkus aktsia hind aasta madalaimale tasemele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Põhja-Eesti Regionaalhaigla ostab erasilmakliiniku
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.