• Jaga lugu:

  Paypal tõusis kõrgustesse

  PayPal Foto: EPA

  Veebimakseteenuseid pakkuv Paypal teatas, et tehingute maht ületas teises kvartalis esimest korda 100 miljardi dollari piiri.

  Paypali kasum kasvas teises kvartalis 27% tänu suurenenud kasutajate hulgale ja tehingute rekordile, kirjutab The Wall Street Journal. Ettevõtte kasum teises kvartalis oli 411 miljonit dollarit ehk 34 senti aktsia kohta. Eelmisel aastal samal ajal oli kasum 323 miljonit dollarit ehk 27 senti aktsia kohta.
  Loodetakse, et tehingute maht Paypalis kasvab veelgi. Ettevõte teatas kolmapäeval uutest projektidest, näiteks hakkab Paypal tegema koostööd suurpank J.P Morganiga, et panga maksesüsteemide rakendus laiema ringi kasutajate, sh ettevõteteni viia. Veel hakkab ettevõte koostööd tegema Hiina ühe suurema veebiteenuste firmaga Baidu Inc - 100 miljonit Baidu mobiilse rahakoti kasutajat saavad võimaluse tasuda Paypaliga väljaspool Hiinat.
  Lisaks teatas ettevõte, et Bank of America krediitkaardi omanikud saavad varsti oma kaardi lihtsamini Paypali platvormiga ühendada.
  Paypalile lisandus teises kvartalis 6,5 miljonit uut kasutajat, mis kasvatas aktiivsete kasutajate hulga 210 miljonile. Ettevõtte tulu kasvas 18% ehk 3,14 miljardi dollarini.
  NASDAQi järelturul tõusis Paypali aktsia 2%. Alates aasta algusest on Paypali aktsia tõusnud 49%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Analüütik: ärikinnisvara-aasta jääb pigem kesiseks
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Riigiga vägikaigast vedav Hugo Osula sai Brüsselist tuge Ministeerium: hinnangul pole õiguslikku tähendust
Eestis 20 aastat kehtinud ühistranspordiseaduse paragrahv, mis kohustab bussiettevõtteid tasuta ja riigi hüvitiseta vedama puudega inimesi ning koolieelikuid, on Euroopa Komisjoni hinnangul vastuolus Euroopa õigusega, teatas bussifirma Lux Express.
Eestis 20 aastat kehtinud ühistranspordiseaduse paragrahv, mis kohustab bussiettevõtteid tasuta ja riigi hüvitiseta vedama puudega inimesi ning koolieelikuid, on Euroopa Komisjoni hinnangul vastuolus Euroopa õigusega, teatas bussifirma Lux Express.