• Jaga lugu:

  Kuld tõusis üle 1300 dollari

  KuldFoto: Reuters/Scanpix

  Kuld ja euro rallivad, aga naftasordid liiguvad eri suundades.

  Kuld alustas kauplemisnädalat ligi 0,4protsendise tõusuga, 1302,8 dollarile. Samal ajal langes USA dollar aasta madalaimale tasemele, kui Janet Yellen USAs keskpankurite kohtumisel rahanduspoliitika kohta uudiseid ei jaganud.
  Dollari nõrgenemisest võitis euro, mis tõusis kahe ja poole aasta kõrgeimale tasemele ning kauples täna pärastlõunal 1,19 dollaril ning võttis suuna 1,2 dollarile.
  Samal ajal oli WTI toornafta barreli hind odavnenud ligi protsendi jagu, 47,4 dollarile, Brenti barrel aga kallinenud 52,49 dollarile. Nafta hinda mõjutas USAd tabanud orkaan Texase rannikul, mis on tuntud naftatootmispiirkond. Bloombergi teatel vähendas torm USA naftatootmisvõimekust hoobilt 10 protsendi võrra.
  Samal ajal teatas Liibüa, et oli sunnitud peatama tootmise kahel naftaväljal, sest need hõivas relvastatud grupeering.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.