Äripäev • 30. oktoober 2017
Jaga lugu:

Börsihail ruulib Mikk Talpsepp

Mikk Talpsepp  Foto: Andres Haabu

Börsihai neljandal nädalal hõivasid esiviisikus neli kohta investor Mikk Talpsepa portfellid, kokku on seni positiivset tootlust teeninud enam kui pool portfellidest.

Neljandal nädalal tõugati liidripositsioonilt senimaani edetabelit juhtinud Aivar Õepa, kes on langenud üheksandale positsioonile. Kaksikjuhtimise on võtnud mitme portfelli taktika valinud Mikk Talpsepp, kes on oma portfelli „jaanuar“ kasvatanud 66,36% võrra 482 443 eurole.

Talpsepal on esiviiekümnas praegu 11 portfelli, sealhulgas kuuluvad talle 1.–2. ja 4.–5. koht. Kolmandale kohale on kerkinud Mihkel Kukk, kelle portfelli väärtus on 374 379 eurot, vahendas LHV finantsportaal.

Börsihai neljas nädal pakkus mitmeid häid tulemusi ning portfelli kasvatamise võimalusi. S&P 500 indeks tõusis nädalaga 0,23% ning portfellide keskmine tootlus oli -0,03%.

LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi tõdes samas, et hea on näha, et üle poolte portfellidest on suutnud nelja nädalaga leida positiivset tootlust. Kuigi esikoht on üle 100 000 eurose vahe järgmistega sisse teinud, on ülejäänud tabel väga tihe, lisas ta.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum