• Jaga lugu:

  USA aktsiaturul jälle erakordne rekord

  New Yorgi börsFoto: Getty Images

  Ühendriikide aktsiaturgudel on volatiilsus jõudnud rekordmadalale. Kunagi varem pole S&P 500 indeks 3 protsendilise languseta nõnda kaua tõusnud, kirjutab CNN Money.

  Standard & Poor’s 500 indeks odavnes eelmisest tipust vähemalt 3 protsendi võrra viimati 2016. aasta 4. novembril. See oli neli päeva enne USA presidendivalimisi.
  See 388 päeva kestnud periood on ajaloo pikim, selgub investeerimisfirma Bespoke Investment Groupi andmetest. Eelmisest rekordist on see 18 päeva võrra pikem – selleni jõuti 1995. aastal.
  See on erakordne saavutus. Indeks on selle ajaperioodi jooksul tõusnud lausa 25 protsenti. See on paljude jaoks küllaltki üllatav, sest suur osa analüütikuid arvas, et Trumpi võit paneb turud langema. Volatiilsusindeks jõudis reedel aga kõigi aegade madalaima tasemeni.
  Tõsi, kindlasti osalt on kallinemine ka põhjendatud. USA majanduskasv on olnud oodatust tugevam ning börsifirmade kvartalitulemused paranevad. Lisaks sellele lubab Trump ettevõtete tulumaksu vähendada.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.