• Jaga lugu:

  Olainfarmi surnud juhi tütred võtavad isa töö üle

  Olainfarmi müük detsembris kergelt langes.Foto: Shutterstock.com

  Farmaatsiafirma Olainfarm seniste arenguplaanidega minnakse edasi, teatasid ootamatult surnud suuromaniku Valeri Malõgini vanemad tütred Irina ja Nika Läti majandusajalehele Dienas Bizness.

  Tütred märgivad, et mõistavad neile pärandiga osaks saanud kohustusi ja vastutust, mis on seotud mitme ettevõttega.
  "Meid tõepoolest huvitab Olainfarmi kontserni tulevik, tahame, et selle plaanitud areng jätkuks ning et see annaks oma panuse Läti farmaatsiatööstusesse ja kogu riigi majandusse. Koos Olainfarmi teiste aktsionäridega jätkame me selle arenguplaaniga, mille loomise juures oli ettevõtte praegune juhtkond ja töötajad, kelle kogemusele me loodame," kirjutasid Malõgini tütred avalduses.
  Tütred olid juba enne isa surma Olainfarmi väikeaktsionärid ja kinnitasid nüüd, et jätkavad ka edaspidi ettevõttes. Avalduses väljendasid nad lootust, et ka noorem õde Anna seoks kunagi oma karjääri Olainfarmiga, sest seda soovis Valeri Malõgin, kes olevat tutvustanud tütardele oma tööd juba maast madalast.
  Irina Malõgina töötab Olainfarmis 2013. aastast, tal on Londonist Global Managementi magistridiplom, teine õde Nika Saveljeva õpib Riias Stradinsi ülikoolis õigusteadust.
  Läti üks rikkamaid inimesi Malõgin suri ootamatult läinud detsembris 52 aasta vanusena.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.