Indrek Mäe • 7. juuni • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Väikeaktsionärid: Novalpina on kiiresti rehepaplust õppinud

OEG
OEG  Foto: Andras Kralla

Eesti Väikeaktsionäride Liidu (EVAL) hinnangul ei ole Olympicu aktsiakapitali suurendamine väikeaktsionäride osaluse vähendamise eesmärgil kooskõlas kehtiva õigusega – sellisel viisil üritatakse mööda hiilida seaduse eesmärgist.

“Kui Novalpina soovib väikeaktsionäride aktsiaid endale, tuleks tal teha väikeaktsionäridele sobiv pakkumine, mitte punuda skeeme,” sõnas EVALi õiguspoliitika toimkonna juht Margus Moor. “Novalpinna tegevus annab igal juhul märku sellest, et nad on Eesti tavapärase rehepapiliku äripraktika üsna kiirelt suutnud omandada.”

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt