Rait Kondor • 29. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Corona õllemüüja Constellation Brandsilt oodatust nõrgemad tulemused

Foto: EPA

Õlle ja muu alkohoolse joogi müüja Constellation Brands teatas reedel oodatust nõrgemast kvartalikasumist, seoses kõrgemate turundus- ja transpordikuludega. Seoses sellega säilitas ettevõte varasema käesoleva aasta kasumiprognoosi, mis omakorda jäi analüütikute ootustest allapoole, vahendab Reuters.

Constellation Brandsi aktsia on täna tulemuste peale langenud 4,7% 221,30 dollarini.

Constellationi sõnul langetasid kõrgemad transpordikulud, tõusnud dollari kurss ning kasvanud turunduskulud firma õllesegmendi kasumimarginaali 2,3 protsendipunkti võrra 37,8 protsendini. Ettevõte turunduskulud kasvasid aastaga 1,1%, kuna ta pidi tegema kulutusi oma uute õllede, Corona Premier ja Corona Familiar reklaamimiseks.

Ettevõtte aktsiapõhine kasum ühe A-klassi aktsia kohta tõusis aastaga 3,77 dollarini, võrreldes aastataguse 1,98 dollariga. Ilma erakorraliste kuludeta teenis ettevõte 2,20 dollarit aktsia kohta, jäädes sellega alla analüütikute oodatud 2,43 dollarile. Constellation Brands säilitas oma käesoleva majandusaasta kasumiprognoosi 9,40 kuni 9,70 dollarit aktsia kohta. See jäi allapoole analüütikute keskmisest prognoosist, mis on 9,73 dollarit aktsia kohta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt