Miks eelistab välisinvestor Leedut, mitte Eestit?

Philip Morrise Balti juht Mindaugas Dacys  Foto: Erakogu
Indrek Mäe • 20. november 2018 kell 4:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Baltikumis tubakatootmistehast omav ning siit suuremahuliselt Jaapani turule eksportiva Philip Morrise Balti juhi sõnul ei sobi ebakindlus regulatiivses raamistikus, maksunduses ja tööjõuküsimustes nende pikaajalise strateegiaga.

"Tulles tänasesse päeva, siis Philip Morris omab pikaajalist strateegiat ja kavatsusi – igasugune ebakindlus regulatiivses raamistikus, maksunduses ja tööjõuküsimuses tekitab investeeringute tegemisel kõhklusi," tõi Philip Morrise Balti juht Mindaugas Dacys Äripäevale antud intervjuus välja põhjuse, miks eelistatakse praegu investeerimisel Leedut Eestile.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum