Mait Kraun • 4. jaanuar 2019 kell 18:10

Goldman: Netflixi aktsia hakkab uuesti tõusma

Netflixi aktsia on juulis alates odavnenud umbes kolmandiku võrra.  Foto: EPA

Netflixi aktsia on täna tõusnud enam kui 8 protsenti, sest Goldman Sachs teatas, et pärast juulit toimunud langus pakub investoritele head ostukohta, vahendab MarketWatch.

Investeerimispank lisas Netflixi aktsia niinimetatud Conviction Listi, kus kogutakse börsifirmasid, mille osas ollakse kõige positiivsemalt meelestatud.

“Me arvame jätkuvalt, et Netflixi investeeringud sisusse, tehnoloogiasse ja jaotusesse aitavad klientide arvu suurendada oodatust kiiremini – seda nii USAs kui ka ülejäänud maailmas,” kirjutasid Goldmani analüütikud. “Samas usume, et investeeringud ning raha põletamine sunnivad Netflixi järgmise kolme aasta jooksul turgudelt raha tõstma. Netflix kahekordistab sisusse tehtavaid investeeringuid ning hakkab positiivset rahavoogu tootma 2022. aastal.”

Aktsiat mõjutas täna ka investeerimisfirma Imperial Capital, kes kordas oma ostusoovitust. Imperial Capitali analüütik David Miller on andnud Netflixi aktsiale 459dollarise hinnasihi, mis tähendaks, et aktsia tõuseb praeguselt tasemelt umbes 50 protsenti.

Täna on Netflixi aktsia kallinenud 8,5 protsenti, 294 dollarini. Juulis saavutatud tippudega võrreldes on aktsia odavnenud 30 protsenti.

Hetkel kuum