Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Boeingule tuli esimene 737 MAX tellimus pärast lennukeelu rakendumist

Boeing Commercial Airplanes tegevjuht Kevin McAllister (paremal) saab rõõmustada IAG suurtehingu üle. Paremal IAG tegevjuht Willie Walsh. Pilt on tehtud 53. Pariisi rahvusvahelisel lennunäitusel 18. juunil 2019. aastal.  Foto: Scanpix/REUTERS/Pascal Rossignol

Boeingu aktsia tegi täna sööstu ülespoole, kui British Airwaysi emafirma IAG sõlmis Pariisi lennunäitusel Boeinguga kavatsuste protokolli ostmaks 200 praegu lennukeelu all olevat Boeing 737 MAX lennukit, vahendab Reuters.

Uudis sellisest tehingust, mille hinnakirja järgne väärtus on üle 24 miljardi dollari, üllatas Pariisi lennunäitusel osalejaid ning viis Boeingu aktsia 4,8% ülespoole.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum