Äripäev • 5. detsember 2019 kell 14:38
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tõnu Pekk selgitas Tuleva liikmetele teistest nõrgemat tootlust

Tuleva juhatuse liige Tõnu Peki sõnul on väga võimalik, et ka järgmisel kolmel aastal näevad Tuleva liikmed oma kontodel kena plussi, aga samamoodi on võimalik, et vahepeal tuleb mõnda aega leppida suure miinusega.   Foto: Liis Treimann

Pärast täna avaldatud Äripäeva artiklit uurisid Tuleva liikmed Tõnu Pekilt, miks nende fondide tootlus on teiste indeksifondidega võrreldes tagasihoidlikum.

Äripäev kirjutas täna, et kolm aastat tagasi tuli turule Eesti esimene passiivne pensionifond, mis on kõik aktiivselt juhitud konkurendid mutta surunud. Tuleva Maailma Aktsiate Pensionifond jäi passiivsete fondide seas aga 4. kohale. Järgnev tabel tekitas Tuleva investorites küsimusi ja sellele otsustaski Tõnu Pekk vastata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum