Kaspar Allik • 18. mai kell 14:01
Börsiuudised
Ainult tellijale

Suur võlausaldaja saab saneerimiskava blokeerida, kuid laual on veel võimalusi

Kui saneerimiskava vastuvõtmise poolt on hääletanud vähemalt pooled võlausaldajatest, saab esitada kohtule vastuvõtmata saneerimiskava kinnitamise avalduse, ütles Njord Advokaadibüroo partner ja vandeadvokaat Veikko Toomere.  Foto: Andres Haabu

Kui võlausaldaja nõue on piisavalt suur, siis on võimalik saneerimiskava vastuvõtmine võlausaldajate poolt ära blokeerida, ütles Njord Advokaadibüroo partner ja vandeadvokaat Veikko Toomere.

T1 saneerimiskava vastu astunud Tallinna Moekombinaadi suurim võlausaldaja Lintgen teatas täna, et hääletab ettevõtte saneerimiskava vastu ning kutsub üles teisi võlausaldajaid sama tegema. Uuest saneerimiskavast Lintgen huvitatud ei ole ning eelistatud oleks Tallinna Moekombinaadi pankrot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum