Anu Lill • 24. august 2020 kell 14:26
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börsiguru Seppo Saario: osta siis, kui hind tõuseb uuele rekordtasemele!

Maailma aktsiaturud on kevadisest langusest täielikult taastunud ning koondindeksid püstitavad uusi rekordeid, eriti Wall Streetil. Helsingi börsi üldindeks pole isegi senise ajaloolise rekordi lähedal, kuid paljud üksikaktsiad siiski on. Kas praegu peaks müüma ja kasumi lukku lööma? Seppo Saario (pildil) nii ei arva.  Foto: Liis Treimann

Paljud Helsingi börsiettevõtete aktsiad on augustis püstitanud rekordi või liiguvad oma kõigi aegade kõrgeima taseme lähedale. Soome investeerimisguru Seppo Saario sõnul on siis aeg raha turule viia ja osta, kirjutab Kauppalehti.

Maailma aktsiaturud on kevadisest langusest täielikult taastunud ning koondindeksid püstitavad uusi rekordeid, eriti Wall Streetil. Helsingi börsi üldindeks pole isegi senise ajaloolise rekordi lähedal, kuid paljud üksikaktsiad siiski on.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum