Merit Pärnpuu • 25. juuni 2018 kell 13:47

Majanduskoolis kolm uut jätkuõppe eriala

Sisseastumisavaldusi saab esitada kuni 25. juulini.  

Sellel sügisel avab Tallinna Majanduskool vastuvõtu kolmele uuele jätkuõppe erialale: ostu- ja hankespetsialist, e-turunduse spetsialist ja meeskonnajuht. Kõik õppekavad on ühe aasta pikkused ning neile saab kandideerida omades eelnevaid kvalifikatsioone.

Miks õppida ostu- ja hankespetsialistiks?

Ostu- ja hankespetsialistiks saab õppida, kui on olemas eelnev haridus transpordi ja logistika või ärinduse, halduse vallas. Samuti saab õppima tulla, kui vastavad kompetentsid on saadud hoopis töö käigus.

Majanduskoolis õpitakse korraldama ostu- ja hanketoiminguid, arvestades ettevõtte olemust, muu hulgas saavad selgeks ka kõiksugu olulised regulatsioonid. Kuna ostu- ja hankespetsialist on meeskonnas oluline, aitame saada paremaks meeskonnamängijaks ja õpetame kasutama vajalikke tehnoloogilisi vahendeid. Kooli lõpetanu oskab juhtida töörühmasid ning võtta vastutust hangete läbiviimise eest. Lisaks lihvitakse kutseõppuri suulist ja kirjalikku väjendusoskust.

Miks õppida meeskonnajuhiks?

Meeskonnajuht on see inimene, kes suudab hallata meeskondi, motiveerida inimesi ja ohjata protsesse. Meeskonnajuhi õppekaval saab valida spetsialiseerumise kas teeninduse või tootmise korraldamise vahel. Õppeprotsess hõlmab palju rühmatööd ja aktiivõppe meetodeid. Õppekava läbinule on selgeks saanud põhilised psühholoogia ja organisatsioonikultuuri toimemehhanismid, ta oskab juhtida projekte ja neid eelarveridadesse paigutada. Kooli lõpetanud meeskonnajuht kasutab IKT vahendeid, et ühendada meeskondi. Valikainetena on võimalik õppida lisaks ka kvaliteedijuhtimist, terviseedendust ja logistikat.

Miks õppida e-turunduse spetsialistiks?

E-turunduse spetsialisti õppekava on mõeldud väikettevõtjatele, kes soovivad viia oma turunduse uuele, virtuaalsele tasemele. Majanduskoolis õpitakse looma äri virtuaalmaailmas, õpitakse mõistma, kuidas töötab e-turundus ja milliseid tegevusi saab teha e-maailmas, kus me iga päev aina enam aega veedame. Koolis saab selgeks, kuidas paista välja bännerite maailmas ning kuidas panna sisuturundus enda kasuks tööle. Peale kooli lõpetamist oskab e-turunduse spetsialist oma ettevõtet arendada e-kanalites ning tuua seda veelgi enam oma sihtrühmale nähtavale, ta oskab juhtida projekte ning saab majanduskeskkonnas suurepäraselt hakkama.

Kõigile erialade saab esitada sisseastumisavaldusi ajavahemikus 2. juulist 25. juulini. Loe vastuvõtu kohta lähemalt www.tmk.edu.ee/vastuvott_2018_2019

Hetkel kuum