Kärdla sadama Kork on kui kolme näoga Jaanus: põhirollilt šampanjabaar, siis veel ka restoran ja pühapäeviti pika hommikusöögi ehk brunch’i koht.

- Kärdlas asuv Kork on nii šampanjabaar, restoran kui ka hommikusöögikoht.
- Foto: Raul Mee
Esimesel korral huvitas meid ainult mulliga vein ja selle pakkumine tuleb Korgil, täpsemalt Korgi peremehel, väga hästi välja. Šampanjabaarina toimib Kork aga ainult suurema januga külaliste jaoks – klaasikaupa šampanjat ei serveerita. Klaasikaupa sai lihtsamaid mullijooke ja mullita veini. Roosa vinho verde oli väga mõnus, veelgi mõnusam oli aga peremehe asjatundlik veinijutt.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis
disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka
koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.