investor Toomas • 16. veebruar kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Tallinna börsil kauplevad lauljad, supermodellid, suusatajad ja ükssarvikute loojad

Mati Alaver on investor Toomasest Tallinna börsi investeeringute poolest kaks korda rikkam - Alaveri portfell on 160 000 euro suurune.   Foto: Liis Treimann

Mul õnnestus pilk peale visata neljapäeval lugejate ette jõudvale Tallinna börsi investorite TOPile. Uudishimutsesin hoolega, sest kes ei tahaks teada, kuidas läheb naabrimehe aktsiaportfellil ja kuhu mu enda portfell edetabelis paigutub.

Andmeid uurides selgub, et minu 71 936 euro väärtuses Äripäeva nimel olev Tallinna börsi aktsiate portfell platseerub investorite TOPis 1572. kohale. Tunnen selle üle rõõmu, sest eelmise aastaga võrreldes olen 97 koha võrra kõrgemale roninud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum